Wednesday, 3 December 2008

.:wayang & pizza:.

arinie aku melaksanakan plan yang aku rancang dr semalam. hehe.. plan nya nak kuar nak pg tgk wayang je sbnar nya..huhu.. bgn2 tdo je aku online jap...then tggu la zuhur br aku mandi. pas mandi smayang sume aku pun ajak la abg aku ngan adik2 aku gerak.. ngan xlunch nya menonong je pg tgk wyg. cadang nya kiteorg igt nak mkn lepas tgk muvee nnt br best.. hehe... sampai2 je puas aku pusing nak cari parking. pelik juga aku.. dah la bukan weekend tp punya ramai nya org. ujan2 lak tu...aku igt aku je yang sggup kuar ujan2 nie..

masuk2 je mall tu trus pg cinema carik tiket. igt nak tgk citer lam pkul 2.30 cm tu tp dah xsempat so kiteorg decide nak tgk citer twilight je sbb citer tu je yg pkul 3 lebey..bukan ape kalu amek pukul 4 nnt tkut lame plak nk tggu dah la xde plan ape2 slaen tgk wayang je. tp bile dah nk beli tiket tu cume seat dpn je yang tggl. pape pun kiteorg blasah je, huhu... mlas nak tggu punya pasal. haha.. naseb la citer twiligth tu xbape nak best sgt... so xde la rugi rase nya. yang kelakar nya time lam cinema tu ade la sorang mamat ni die ckp kuat... cess nyesal aku tgk citer ni.. igt citer seram last2 citer pontianak romantik... hehehe.... aku yg kat depan nie gelak sorang je ade btol jgak die ckp tu... hehehe..... pape pun layan je... hehe...

pas hbes citer tu trus kiteorg pg mkn... mule2 igt nak mkn kat kenny rogers...tp last2 kiteorg mkn pizza je.. mmg best.. kiteorg decide nak mkn flavours of the world.. huhu.. ade dua prise italian ngan japanase... n aku plg suke japanase... rase die mmg laen dr laen.. xpuas aku mkn... dpt satu pan lagi nie hbes aku balun sorang ni... air die pun best rase cm chewing gum.. best... cm pudina cmpur ngan lemon cmtu..best giler... then pas mkn2 sume kiteorg balik... sekian trima kasih....

3 orang mengomel:

.iwan. said...

ini la dia tak rancang plan.
adoi2.
dah on9 tuh.
tgk la cinema kt internet tuh
movie nie start pkol brape.
hbs pkol brape.
bru la blh keluar.
ini main balun ajer.
adehh.

miss bloomy said...

huhu...
cam best je kuar jejln ngn
adek bradek kan..
waaaaaa~
huhu
kamoo nie mst rapat ngn fmly kn..
huhu
=)
happy family!~

wanridzuan said...

iwan:
mane nak terpk sume tu.. kita x expect menda ni nak berlaku kan..hehe

miss bloomy:
best2...boleh la kate rapat..lgpun kiteorg xjauh sgt beza umur..=)