Friday, 12 December 2008

.:panas nya:.

panas nya cuaca arinie...mane la penghawa dingin nie xsampai2 lagi ke..hehe.. sbnr nya br balik dr klinik nie. dah lame dah xpg klinik. seingat aku la ade la dalm 7 8 tahun jugak la. slama tempoh tu saket je beli ubat kat farmasi..huhu.. ni pun pergi sbb atas urusan yang xdapat dielakkan. hehe :P masuk je kawasan klinik tu dah rase laen dah laen sgt.. xmcm 7 tahun 8 tahun lpas. pastu biasa la dah panas2 nie carik tempat teduh la nak park kreta. byk giler dah brubah. bangunan pun dah byk yang baru. dan nmpak lebih sistematik. yang menjadi persoalan kat sini ialah mutu perkhidmatan. nape kalu yang lain boleh ditingkat kan tahap die tp mutu perkhidmatan xboleh? pelik dan sungguh heran aku.

sbnarnya macam nie, smalam lagi aku ngan adik aku dtg kat klinik ni. tujuannya adik aku ni nak buat check up. pastu smpai giliran isi borang sume nurse bertugas tu suruh tggu. agk lama juga la tggu pastu die ckp balik dulu bsok dtg smule. sbb smalam tu xleh buat nape ntah. pastu bile aku dtg td alih2 die ckp xpayah buat. ape hal cmtu? kalu ckp dr smalam kan senang? bukan nya 1st time aku rase org buat check up kat situ.. dah beratus org. ni sikit punya lama tggu last2 suruh balik cmtu je. adoi. xpaham aku. erm, pape pun mybe die terlupe kot smalam. (bersangka baek).

2 orang mengomel:

.iwan. said...

hahhaa.
TUHAN tu suruh ingat sket kat Klinik.
takpun rajin2 la sket bwk adik jalan2.
kakakaka.

wanridzuan said...

haha.. dua2 xde kaitan..hehe