Tuesday, 16 December 2008

.:peristiwa tengah ari:.

aku bgn lebih kurang pjul 10.30 pg cmtu... bgn2 je biasa la ngadap lappy... dah jadik perkara wajib dah kan... tb2 time tgh ari aku rasa lapa... aku pun ape lagi.. cpt2 pg mandi.. solat zuhur.. pastu siap2 ape ptt then ajak adk2 aku pg mkn.. aku cpai kunci kreta... skali start je dah hidup kreta tuh.. besa la kan... org pndai jage kete. mlas aku nk pns kan enjin dulu... aku trus blah je... nnt dah jln nnt panas jugak kan enjin tu...

aku pun pg ke lokasi yg aku telah set time aku mandi td... smpai2 je fuhh... rmai nya org... aku pun psg 2 3 kali carik parking... pastu nmpak satu parking bwah pokok.. baek nya... usha kiri kanan.. zupp trus masuk parking tu tnpa sempat org laen melihat peluang tersebut... aku bergegas ke kedai mkn tersebut... aku nmpak meja kosong dpn mata trus aku duduk... aku bia adik2 aku amek lauk dulu... walhal dlm ati fuhh lmbat btol bdk2 nie... aku dah ketar nie...

sampai turn aku... aku ceduk itu ini dan ini.. pilihan dan kombinasi plg menarik aku pilh... aku pun trus duduk tnpa berlengah... time tu dah xtgk org dah awek ke sape ke.. yg pntg perut aku.. hehe... dah hbes mkn tb2 aku rase pelik..... aku rasa sgt kenyang.... :P

1 orang mengomel:

Nurul Iman said...

apa daaa~~~=)