Thursday, 27 November 2008

.:vanuatu:.

sape2 penah dgr pasal vanuatu tak? vanuatu ni sbnarnya negara kepulauan . negara dia kecik je. malaysia lagi besar. negara ni terletak dekat ngan australia ngan new zealand. kenapa aku citer pasal vanuatu? sbb nya tmpt nie adalah tmpat yang sgt3 aku nak pergi. nak tau kenapa? sbb negara ni cantik sgt. kalau korang igt tv series "survivor" penah buat kat sini. byk kali kalu xsilap aku. kalau korang tgk citer tu korang tau la betapa cntik nya tempat tu. bak kata org syurga dunia.
kat tmpat nie jgak mcm menda boleh buat. diving, man cascades and mcm lagi la. n tempat nie sesuai sgt bg mereka2 yg bercadang nak pg honeymoon. kalu cita byk pun xgune kan. tgk la jela gmbr2 ni.

4 orang mengomel:

+ mika + said...

nak pegi jugak...boley tak? huhuhu...

Mika : "Bintang Pecah", jom kita gi saner?

"bintang Pecah" : Boleh je...tapi awak kena sponsor semua...sebab duit saya semua dah abeh bawak awak pegi shopping bulan lepas...

[dalam hati, "Bintang Pecah" awak memang sungguh hampeh...tapi saya tetap sayang awak...]

*huhuhu...drama di atas tiada kaitan yer... =p

p/s - ader gambar pakcik2 sexy la dlm tuh...censored ah...

wanridzuan said...

btol2...
ajak la bintang pecah mika tu pg....
sure best...
hehe

.iwan. said...

heh..
xnak lahh.
ada orang asli tuh.
sekali dia jadikn kita hidangan istimewa nanti.
larikkk~

hahaha.

atikah said...

cantik wan..nk2x gamba yg ke 2 tuh..ngahahahah