Sunday, 23 November 2008

.:rebahnya si penembak:.

aku tension!! aku br je pas tgk bola nie. xsangka team aku sokong kalah lagi. ahh.. aku xleh trima. kekalahan tu mmg menyakitkan. guys, what happen to u? wake up guys... aku tension. tp aku hanya sebagai peminat aku xboleh nak buat ape selain dr support mereka. kekalahan mereka umpama kekalahan aku juga. mmg susah aku nak trima dan aku amat bencikan kekalahan. aku ulang sekali lagi kekalahan tu mmg menyakitkan. bangun la wahai "si penembak". berjuang la selagi kamu mampu. pertahunkan kan kubu mu. seranglah sehingga ke butir peluru terakhir. jgn sesekali menyerah. kuatkan semangat kamu semua. kami sentiasa dibelakang kamu memberi sokongan. bangkitlah wahai "si penembak".

(i wish they can hear me)

5 orang mengomel:

.iwan. said...

hahaha.
u wish they can hear u??
mana boleh!
macam mana dia nak dengar.
sedangkan kamu tu MENAIP.
hahaha.
kalau boleh baca pun.
HARAM dorang nak paham.
sebab Bahasa blog nie menaip dalam
Bahasa Ibunda lah..
heeee.

PS/orang lain sibuk pasal hal MJ masuk Islam.dia sibuk pasal bola.
heee.-PEACE-

wanridzuan said...

haha... MJ tu lain...
bola lain..
haha

.iwan. said...

ye lah pak cik~
blog sendiri.
masing2 punya hal nak tulis pasal ape~

+ mika + said...

"you wish they could hear you?"

hurm...the truth is out there...(xde kaitan)...hiak~hiak =p

wanridzuan said...

tu la pasal tb2 je the truth is out there...
hehe