Saturday, 22 November 2008

.:sabtu oh sabtu:.

arinie aku bgn lewat mcm biasa. huhu. bgn2 je aku trus cari laptop aku nak online. hehe. tu first thing yang akan aku buat lepas bgn dr tdo. jgn igt aku xsemayang subuh plak.. nie kira tdo lpas subuh tau..huhu. lepas dah siap setting laptop nie br la pg toilet cuci muka n gosok gigi. blom nak mandi lagi.huhu..teruk giler..anak sapa la ni kan.. haha :P lpas aku kuar bilik aku tgk ayah aku terbaring dpn tv. kesian die. masuk arinie dah 2 ari die pening kepala. tak larat nak bgn die ckp. erm, moga2 die cpt sembuh.

aku sgt2 lega bila aku tgk kat luar subuh td dah xujan. makna nya ramalan cuaca yang ckp ujan sampai ke ptg sabtu tu xmenjadi kenyataan. elok juga xde la nnt nak jadi banjir ke apa. apa2 pun sume tu ujian dr Allah kan. arini sabtu cuaca die mmg best, panas dan lembap harap2 sepanjang ari la mcm nie. br la baju2 yang dah 2 3 ari kat ampaian tu boleh kering.

-gambar sekadar hiasan-
perut aku dah stat menyanyi lagu gurindam. bau rebung masak lemak mula menerjah masuk ke hidung aku. best nya mak aku masak. mekasih mak. aku nak pg mkn dulu. lapaa.....

4 orang mengomel:

.iwan. said...

hoho.
cantik ampaian.

wanridzuan said...

huhu...cilok kat mane ntah gambar tu..
huhu

zuriamohd said...

haha..mentang2 bj tu x kering..sepah2 kan je ey..haha..btol2 ampaian tu sgt cantek..bule buat satu..haha

wanridzuan said...

itu bukan umah sy punya la aya..
gmbr tu cilok kat mane ntah..
hehe