Tuesday, 25 November 2008

.:kepulangan yang di nanti:.

sudah puas aku mencari. tp xjumpe jgk. dah puas aku merenung. tak juga ku jumpe. dimana kah mereka menyorok. dimanakah mereka pergi. adakah di celahan pokok. di sebalik longgokan daun. di celahan jari- jemariku. ke mana mereka pergi. aku buntu. sebuntunya. tolong la aku. tolong la aku mencari mereka. supaya mereka x terus sesat. kembali kepada aku agar aku tidak trus buntu.
kemana mereka pergi disaat aku amat memerlukan mereka. mgkinkah aku yg bersalah kerana terlalu memakse mereka. aku mintak maaf kepada mereka. aku berjanji aku akan buat ape saja untuk kamu. yang penting kamu kembali kepada ku wahai idea - idea ku...

(time dah puas pk nak tulis ape. idea xdtg la. oleh itu ini ditujukan kepada idea2 sy agar kembali dtg mencurah2)

9 orang mengomel:

+ mika + said...

hahaha...time sakit pewut macam mika hari tuh kot...baru byk idea meh...tak gitu? huhuhu... (^^,)

wanridzuan said...

huhu.. tu la.. dah hbes perah dah.. xkuar jugak santan nya...
huhu

+ mika + said...

my lil bro suka korek tong sampah time tak de idea...dia cakap kat situ senang dapat ilham...tataw la berkesan or tak...pe kater awak cube...hik~hik =p

wanridzuan said...

hehe... bgus gak cadangan awk tu..
kene carik yg besar la kan br byk idea
hehe

+ mika + said...

yeap...absolutely...tempat pelupusan sampah pown okies jugak...lebih besar daripada biase...huhuhu... =p

wanridzuan said...

hehe... btol3... boleh berenang2 ketepian lagi disitu...
hehe

.iwan. said...

hahaha.
mengarut la korang nie.
tong sampah lah.
berenang ke tepian lahh.

hmm.
idea tu tak dtg.
sbb pk bnda lain la tuhh.

wanridzuan said...

xde rase nya
dah try bertenang dah tp still xkuar juga...
huhu

.iwan. said...

klo tak bolh brtenang.
try berTENDANG pulak.
hahahaha