Wednesday, 12 November 2008

assalamualaikum w.b.t

assalamualaikum wbt..

sekarang jam nak dekat pukul 11 mlm dah. aku plak dah boring tahap gaban nie. smabil2 tgk tv tu aku pikir2 ape patut aku buat. then dtg la idea nak tulis blog ni. aku pon xsure bgus ke idea aku ni. ahh.. layankan aje kurang2 hilang jgk boring ni. btol x? dah aku sorang2 je kat umah.
kalu ade yang laen riuh sket xde la trase sgt bosan nya. aku tgh2 pikir jgk ni, ape aku boleh buat cuti2 mcm nie yerk. sebulan gak la aku cuti. aku nak gak buat menda lain instead of duduk umah je. kalu ade duit lain la cite kan. boleh la pg mane2 yang kite suka. vanuatu ke oswego ke xpun pg canada tgk niagara falls. xke best tu. aku tau korang pun mesti tringin nak pg tempat2 yang mcm aku sebut td kan. aku tringin sgt sebenar nya nak pg tp tau2 jela kan. hidup pun kais pg mkn pg kais ptg mkn ptg. ok la aku rasa aku chow dulu la. nnt aku update lgk. bese la org br jinak2 nie idea pun kuarng lgk nak tulis ape...
hehehe

2 orang mengomel:

Nurul Iman said...

hahahahaha~~
xsgke lak kwn sy ni kais pg mkn pg...kais ptg mkn ptg...ciannyer..ish3...
xpe r...kmpul dt byk2 ek...
nnt leh g pulau mne p0n yg awk nk g...
jgn lpe ajk sy skali..huhuhu~~~

wanridzuan said...

hahaha...
kawen ngan sy dulu hehehe
br sy ajak