Thursday, 13 November 2008

betol ke ni?

arini aku igt nak bgn la awal sket tp di sebabkan cuaca yang begitu best skali utk tdo aku pon sambung jela tdo mcm besa smpai la agk2 dah nak tgh ari tu aku bgn. hehe.. tiap2 kali aku bgn mak aku msti ckp "awalll bgn". sinis tu. hehehe. besa anak mude msti la mcm tu kan. hahaha. member2 aku die boleh gelakkan aku bila dorang tau aku wat blog nie. adush... ptt nya die menyokong aktiviti aku nie. btol x? tp xpe aku dah besa kena mcm tu yang penting aku happy. mula2 aku pun rasa cam kelakar je bila pikir aku nak buat blog. hahaha. aku gelak utk aku sendiri. pastu bila pikir balik why not aku try je kan. bukan kena byar pon... free tuh... hehehe. ok la aku chow dulu nature call la..

4 orang mengomel:

Nurul Iman said...

hehe~~xpe2 wk....
sy sk0ng awk..
dUn w0ri...jgn ptUs asa...
chaiy02!!
trUskn usaha anda...:P
hehehe~~~

wanridzuan said...

hehehe trimas kasih
haha
memalukan diri sendiri je kan
hahaha

+ mika + said...

xde makne nyer malu...

tuh namanyer hak individu...

citarasa kita nyata berbeza2...

hiak`hiak...

layan sudey...

(^^,)

wanridzuan said...

thanks 4 da support
=)