Wednesday, 7 January 2009

.:semalam:.

lepas je mkn tgh ari smalam aku cpt2 cari atm. perghhh. punya la ramai org beratur.. ape la dorang time aku miskin time tu jugak la dorang miskin.. adoi... gigih je aku tggu.. erm, lame jugak la nak sampai turn aku. dah la sebijik je atm yg boleh gune.. ape dorang ni xde akal ke? erm, dah la yg penting aku dpt kuar sudah.. hehe.. ade la beberapa keping not biru yg aku amek.. erm, ketar jugak la tgn aku pegang... mane la tau kot2 kene rompak ke kan.. sape la tau.. pastu aku pg darul kutub. kedai buku la.. hehe.. aku beli la beberapa buku. fuh kira nya kira.. ade la lam 300 jugak hbes utk buku.. mahal jugak ek.. erm, xpe xkesah pun sbnar nya... menda berguna kan.

+buku yang aku beli..agak2 mahal x?+

pas balik je dr shopping buku td aku trus la balik bilik nak rest la kan. tb2 je br je aku bukak pintu kwn aku ajak kuar plak. kata nya nk beli barang. erm dah sume nak pg kan xkan aku sorang je nak dok kat bilik plak. busan je. bek ikut dorang. kiteorg pg BB. xbuat ape pun just jln2 je.. pastu p mkan kat secret respi. mkn kek je. fuhh, mmg best... xpenah jemu mkn kek kat situ... hehe...
mlm tu dah penat sgt lepak kat bilik je. sampai xkuar mkn pun..hehe.... tdo awal lagi tu...

1 orang mengomel:

.iwan. said...

mahalnya buku!!!
1 buku dekat 1ratus.
carik la kt library dulu.
kan ada library sultan abd samad.
besar lg.
xkn xde buku demikian?