Wednesday, 4 March 2009

kill the stress...

hati aku berdebar2.. asyik berdebar je.. rase mcm ade sumthing xkena n sumthing bad akan jadi.
tp bg aku myb nie prasaan aku je kot.. erm, hati aku tmbah berdebar bila si dia muncul.. si dia call si dia ber'sms' tp aku buat2 kool.. menganggap itu sume perkara biasa.. tiada ape yang pelik...
aku cube bersikap positif.. biasa jantung mesti la berdegup bentak hati aku sendiri..

atau ini disebbkan aku yang terlalu memendam rase terhadap sesuatu?? aku sendiri xtau.. perlu ke aku luahkan sume yang terbuku kat hati aku nie... tp... aku blom bersedia.. aku blom bersedia menerima akibat samada baik mahupun sebalik nya. ape yang aku buat.. cube lalui ari2 aku seperti biasa... bergelak ketawe ngan kawan, makan dengan kenyang, mandi dengan basah nya dan tidur ngan lena.

ape2 pun this weekend aku nak balik umah. maybe aku boleh jumpe sesuatu kat sane nnt..
sume nya dah ready cume tggal nak balik je.. huhu...

9 orang mengomel:

a story called life said...

awk..
smcm je yg ats2 yg awk tulis tu..
em..

wanridzuan said...

sy pun rase semacam gak.. hehe

a story called life said...

nape brdebar?

wanridzuan said...

nape??
erm, bcoz of u... =)

puteri cahaya. said...

Amboi..bukan main yerk.. owh.. hebat!!

wanridzuan said...

ape yang hebat nie?? hehe :P

a story called life said...

becoz of me???huhu..

wanridzuan said...

hehe.. mcm lagu kelly clarkson lak.. hhehe

a story called life said...

hehee.best lgu tuh