Thursday, 12 March 2009

fitness concept

ptg td aku pg fitness concept.. pastu tb2 ade brand manager ni bg aku sama kwn2 aku try ini alat.. alat nie kira mcm boleh ukur sume la dr BMI smpai kandungan lemak dlam badan... result die lebih kurang cmni...

BODY TYPE STANDARD
GENDER MALE
AGE **
HEIGHT 168 CM
WEIGHT 62.2 KG
(gile slalu berat aku 60 je skali bila tmbg time pas mkn 2kg naek byk btol aku mkn ye???)
BMI 22.0 (normal) =)
FAT % 19.7% (peratusan yang ideal)
FAT MASS 12.3 kg
FFM 49.9 kg (aku xtau ape nie)
TBW 36.5% (sgt bgus mnrut instructor berkenaan)

pastu ade lagi la benda ape yang aku sndri xpaham.. tp menurut instructor tu aku nya mmg baek cume kena maintain cmni la.. jgn drop atau increase.. skit2 bleh.. hehe...