Monday, 23 February 2009

weekend yg best

weekend aku mmg best.. masa aku diisi dgn mcm2 aktiviti.. walaupun penat tp best....
aku mulakan ari ahad aku ngan pg tgk drift... fuh.. mmg faveret aku nie.. pastu ade plak autoshow kan.. lagi la.. ber tmbah teruja aku... ok kat bwah nie aku include skali pic ngan vid event tu...

video

pas aktiviti nie hbes.. aku join explorace under aku nya kuliyah family day... jap2 kuliyah tu fakulti... sblm start tu ujan turun lebat gler babi r.. tp aku ngan team aku steady.. semangat nak menang... sptt nya satu team 6 org tp kami slumber nak buat 4 org je... walaupun ari ujan explorace tu jln gak cm bese... ade la lebih kurang 8 check point kiteorg kena pg.. berkayak la.. berbasikal la.. kn sandwich pedas minum kopi pahit ngan mkan bawang la.. turun tembok tinggi la.. pastu paling xtahan kene cari ikan bilis lam air beras busuk.. gler bau.. cam shit je.. huhu..
walaupun begitu.. kami brjaya mendpt tempat kedua.. hehehe.. sori xde pic nak include kat sini.. walaupun penat tp aku puas sbb menang... ehehe

2 orang mengomel:

zuriamohd said...

wah..bestnya..

tahniah sbb menang!

wanridzuan said...

hehe.. biase la.. hobi mase lapang sy kan men explorace