Tuesday, 17 February 2009

kisah aku, kawan aku dan bangla...hehe

munasabah x... harga minyak dah turun.. tp nape harga barang still takat tu lagi... xjugak turun... dulu boleh la bg alasan sbb petrol mahal.. skrg nie ape plak?

satu ari tu aku p beli lauk kat cafe... yela sbb nasi pun dah tanak sndri.. cume lauk je yg blom mampu nak masak sndri... hehe.. ade la amek sayur sket n lauk sket.. yg aku xpuas ati nya.. ade sorang kawan aku tu die amek kuah je tnpa isi nya tp caj nya masyaAllah... pergh.. start ari tu mmg aku anti gler ngan cafe tu... naseb la.. org len boleh je jual murah sket...

ok tu je....

3 orang mengomel:

oyen said...

ape yg banglanyer?!
ahaks~

Nurul Iman said...

part mne dtg bangla???

wanridzuan said...

hehehe.. bangla tu cahier die
hehe...